Saya Sayang Dia~

Saya Sayang Dia~
Di sini aku akan ceritakan ape yang aku ingin kongsi bersama korang~

Thursday, April 28, 2011

Akanku Rindu Masa Itu


Guys, aku gembira! Sebab kite dah abes belajar kat poli bersama-sama. Dah banyak ilmu yang kite dapat dan sampaikanlah ilmu itu kepada setiap yang memerlukan. Aku gembira! Sebab dapat kenal dengan korang semua walaupon kite tak sama perangai, tak sama latar belakang tapi kite sama dari kenangan! kenangan yang aku tak leh lupa macam:
* Sesi suai kenal sem 1 dulu
* Mandi sungai
*Jalan-jalan Fraser, Bentong, La Queen, KL, rumah Moose (Putrajaya), Amer (Damansara), Nabi l(Kajang), Farid (Kajang), Botak (Selayang & Bagan Serai), Aziz (Cheras & Sunway), Naz (Kapar), Faiz (Klang), Dhani (Ampang & Bentong), Liz (Serdang), Wan Lem (Ipoh), Topek (Ipoh), Ali (KK), Shah (KK), Bob (Kepong).
* Main Futsal,
* Malim Prima
*Dan Banyak lagi! Huhu.Guys, Aku Sedih! Sebab aku akan berpisah dengan korang semua dan mengenangkan kenangan kita dulu! Dah 3tahun kita sama-sama layan hidup sebagai seorang pelajar dan menjadi rakan aku. Aku sedih! Sebab korang adalah sahabat terbaik aku yang pernah ada dalam hidup aku! Kalau boleh lepas ni kite jangan lost contact! Sebab kawan adalah teman terbaik hidup kita!Guys! Harapan dan ingatan kepada korang semua, jangan lupakan kawan-kawan kita! Jangan hisap dadah! Jangan rosakkan anak dara orang! Jaga diri baik-baik! Curahkan ilmu kepada yang memerlukan! Jaga hati dan perasaan kawan-kawan! Kahwin nanti jemput aku! Datang Taiping bagitau aku! ALL THE BEST GUYS!
YOU ALL ARE MY BEST FRIENDS!

Ikhlas dari aku! ANGAH/HAFIZ/AWANG KUCIN. ^_^

 

1 comment:

  1. ohoo...byk nar tanda seru ko...
    nuway...congratez k? grad da kowg... sambung degree aw... =) bru bley dpt duet byk nnt... hahaha... all da besh yaar...

    ReplyDelete